Bliv medlem
Kontakt
Om Bri
Kalender


Racer og indbyggere
Biblioteket
Lænker
Sitemap

  Mae govannen – vel mødt!

 

 

Alle der er interesserede i Tolkiens verden kan blive medlemmer af Bri. Vi stiller ikke krav om, at du skal have læst alle bøgerne, eller være ekspert i filmene. Du skal dog være over 15 år gammel eller få dispensation fra Bylauget.

 

Det første år er du medlem uden stemmeret, men kan deltage i alle vores begivenheder, også de internationale. Derefter kan du ansøge Bris bylaug om at blive permanent indbygger i Bri og så får du fuld stemmeret og kan blive valgt til bylauget og andre poster.

 

Bor du langt fra København er der mulighed for at blive strejfer. Som strejfer modtager du Pipeurten og har kun mulighed for at deltage i vores arrangementer efter aftale. Du har heller ikke stemmeret.

 

Byskatten for medlemmer er 300 kr. pr. kalenderår. For strejfere er skatten på 125 kr. pr. år.

 

Som medlem af Bri vælger du et alias fra Tolkiens verden. Uanset om du føler dig som en elver, hobbit, ork eller sågar edderkop etc., er du velkommen. Vi kan hjælpe dig med at komme på din egen karakter indenfor den race du vælger.

 

Du kan anmode om medlemskab ved at sende en mail til kontakt @ bri . dk (uden mellemrum), så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

 

 

Mae tollen – velkommen!